entah

entah,

pengen nulis aja, smwny pngen gua tulis pagi ini, padahal smlm ada berbagai mcm pikiran dikepala gua, tapi cb rasakan, setelah jari jemari gua letakkan diatas keyboard ini, sepintas saja langsung gua gak tau apa yg smlm gw pikirin.

oke sambil jalan aja deh, kali aja ditengah2 jalan bisa sambil nyepet2 yg terpikirkan smalem itu, huehe..

pagi ini lancar, i like monday *dulu*

belakangan ini gak begitu ngerasain hal yg sama, tapi untung jalanan cukup bersahabat, senen tumben lancar, walo dijalan ada rasa Sdikit ngantuk sih, hehe

oke kayaknya emg paling enak ngalor ngidul ganti topik seenak jidat, entah flashback ato yg lagi dipikirin ato ttg yg akan datang, seru bikin orang bingung, kesel dibikin bingung sm orang,

look! how egoist i am

did u know, in the end of my sleep today, u came again, yeah, its u in my dream, u look so tired infront of me, didnt know what does it mean, then i wake up for pray.

hmmm…

seiring berjalanya waktu, semakin terlihat kan??

smoga gw jg bs lebih ngerti, aah susah ya jd org yg bs ngertiin org lain juga, maunya dingertiin tp giliran ngertiin org lain malah ga sensitip,

look! how egoist i am

i dont have any great attitude to show u, to make u more like me.

tempramen iya, nyebelin iya, dieman iya, rese iya, ngeselin iya, cuek iya, unsensitip iya, what more? do i have to mention all of my bad to make u dislike me gradually? ohh noo i wont

nobody can stand with me, in the past, someone told me that noone “can stand with me” , even u.

then it was happened.

and now, crossed in my mind, i want say it to everyone, “no one can stand with me, even u”

even my family, maybe if not coz of family, i’ve dumped

aaarghh, sounds like desperate, but i think it doesnt, maybe it just a recognition hmmm😕

then then theeenn, gmn dong!!

i’m not a nice person who can be nice to everyone

i’m not a romantic person who can make u always comfort

i’m not gudgay who can care everytime everywhere

waw waw waawwhh,

look! what kind of bad person i am😀

hmmm…..

sounds great huh?

so so sooo…

😕 i just want to be nice with u, but i dunno the way to achieve it, always have a wrong way i take -___- just wanna see your smile, your eyes then see when you LOL

this, second time i’ve to tell u when we will stop our story, just tell me someday if u givup facing all of my badness

would u like to know what sentance that i always afraid of? when u say ‘i’m bored with u’

oohh god, will U extend our story? i’m tired if i’ve to falling in love again

do u believe that i always feel lonely?

hmmm,,, yeah, most of maybe😕

even in crowded, ga enak bngt si kliatanya, tp gw mungkin slalu bisa menyembunyikanya, aheeyy great act isnt it? ;))

yea yea yeaaa,, udah kbanyakan nyampah nih ngalor ngidul, gak bisa nulis smw yg lagi dipikirin, udah mule gak singkron nih otak sm jari😦

ehh iya jg ya, tumben tumbenan amat ni gua nulis2 kek gini, gua kan bukan penulis cuman ada dikit kmajuan lah bisa sembari casciscus disni😀, dari pada kosong mlompong notes gw ga penah diisi, hehee

gak berasa nih udah jam makan siang dong dong, nasi ketering dah dateeeng \^o^/ *ehh tp blm laper, ntar aja deh😀

gw jd mikir pengen nulis lagi hal hal slanjutnya deh, this is one of my life story, right?

cuman masi blom nentuuin enakan diedit trus disambung lagi dari sini ato mungkin bikin judul baru terus,, hmmmmm…😕

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: